2018-02-07 09:00Pressmeddelande

ME förstärker med arbetsrättsjurist

null

Claes Arenander har rekryterats till biträdande Förhandlingschef och Förbundsjurist på Maskinentreprenörerna (ME). Han kommer utgå ifrån stockholmskontoret och tillträder sin tjänst den 31 mars 2018.

– Jag ser fram emot att jobba nära medlemsföretagen och att fortsätta arbeta i positiv anda med de fackförbund jag arbetat med tidigare och som även ME har avtal med.

Claes kommer närmast från en tjänst som arbetsrättsjurist och förhandlare på Sveriges Byggindustrier där han bland annat varit avtalsansvarig för Byggavtalet. Dessförinnan har han varit förhandlingschef och chefsjurist under ett antal år på Plåt & Ventföretagen, plåtslageribranschens bransch- och arbetsgivarförbund.Claes har varit verksam jurist och förhandlare i cirka tio år och har en juristexamen från Lunds Universitet.

– Vi är mycket glada att ha kunnat knyta Claes till oss, säger Hampe Mobärg, VD för Maskinentreprenörerna. Med Claes får vi en person som har en gedigen förhandlarerfarenhet och bred juridisk erfarenhet från byggbranschen och arbetsrättsliga frågor.

För vidare information kontakta:
Hampe Mobärg, VD, Maskinentreprenörerna
Tfn: 0730-29 88 56
Epost: hampe.mobarg@me.se


Om Maskinentreprenörerna

Maskinentreprenörerna (ME) är ett bransch- och arbetsgivarförbund som organiserar 4 000 privata maskinentreprenörer. Förbundet ingår i Svenskt Näringsliv och verkar för att skapa bättre förutsättningar för branschen genom bland annat utveckling av kompetens, kvalitet och miljö, samt samhällspåverkan.


Kontaktpersoner

Anders Robertsson
VD
Anders Robertsson