2010-06-30 10:00Pressmeddelande

ME satsar på ny Utbildningschef

null

Tomas Lindberg har blivit utsedd till ny utbildningschef för ME.  Tomas är 47 år och har en bakgrund ifrån anläggningsbranschen både som aktiv maskinentreprenör och som utbildare.

- Jag ser fram emot att få vara med och stärka medlemsföretagens utveckling och livskraft genom utbildningsverksamheten, förklarar Tomas. Min förhoppning är att kunna bidra med erfarenheter och kompetens som blir till nytta både i företagen och för branschen.

Senaste tiden har han drivit egen konsultverksamhet med bl.a. utbildningsuppdrag för Sveriges Byggindustrier. Tomas är gift med Mirjam och har två utflugna barn. Tomas kommer att arbeta utifrån kansliet i Stockholm och påbörjar sin tjänst den 1 september.

- Vi har planerat den här utbildningssatsningen inom ME sedan en tid tillbaka och nu blir det väldigt spännande att starta igång på riktigt med Tomas i spetsen. Vårt långsiktiga mål är att skapa en sammanhållen ”ME skolan – vägen till bättre affärer” understryker Hampe Mobärg, VD, Maskinentreprenörerna.

Ytterligare information:

Hampe Mobärg, VD, Maskinentreprenörerna, tfn: 0730-29 88 56
Tomas Lindberg, tfn: 070-621 96 21

 

Maskinentreprenörerna (ME) är ett bransch- och arbetsgivarförbund som organiserar 3 700 privata maskinentreprenörer. Förbundet ingår i Svenskt Näringsliv och verkar för att skapa bättre förutsättningar för branschen genom bland annat utveckling av kompetens, kvalitet och miljö, samt samhällspåverkan. 


Om Maskinentreprenörerna

Maskinentreprenörerna (ME) är ett bransch- och arbetsgivarförbund som organiserar 4 000 privata maskinentreprenörer. Förbundet ingår i Svenskt Näringsliv och verkar för att skapa bättre förutsättningar för branschen genom bland annat utveckling av kompetens, kvalitet och miljö, samt samhällspåverkan.


Kontaktpersoner

Anders Robertsson
VD
Anders Robertsson