2014-12-04 14:00Pressmeddelande

Ny företagsrådgivare för ME i Sundsvall – Anders Skoogh

null

Anders Skoogh är utsedd till ny företagsrådgivare med fokus på att stödja Maskinentreprenörernas medlemmar i södra Norrland, d.v.s. Västernorrland och Jämtland. Anders kommer tillträda tjänsten i månadsskiftet februari/mars 2015.

Anders kommer närmast från en tjänst som företagsrådgivare och chef för Sveriges Byggindustrier (BI) i Sundsvall där han under 6,5 år haft ansvaret för verksamheten i Västernorrland. Han har även en bakgrund som personalchef inom industrin men också som chef för en produktionsanläggning för småhus. Han efterträder Kaj Thörnqvist som går i pension under våren.

Det ska bli inspirerande och spännande att arbeta med Maskinentreprenörerna. Jag ser fram emot möten med medlemmarna och att stödja dem i vardagen avseende arbetsrätt och branschfrågor i stort. Även om jag har mycket att lära så har jag jobbat i närliggande branscher och samlat på mig en hel del erfarenheter som jag tror kan komma till nytta, säger Anders Skoogh

Anders kommer att utgå från Sundsvall, där han sitter på Svenskt Näringslivs kontor, på
Torggatan 4, mitt i Sundsvall.

Anders kommer med sin bakgrund tillföra ME erfarenhet och kunskap som blir värdefulla för våra medlemmar, säger Anita Öhrlund, ME region Nord. Speciellt nu när branschen står inför ganska stora förändringar och utmaningar.

Anders bor på Alnö utanför Sundsvall tillsammans med sin fru samt hund, katt och två nordsvenska ridhästar. Han har två egna grabbar samt två bonusbarn som alla är utflugna. Bilar, motorer är en stor del av fritidsintresset och ganska ofta har han tillfälle att köra hjullastare och grävmaskin.  Han har tidigare varit fotbollstränare i många år men planerar nu att köra Vasaloppet i mars 2015.

För vidare information kontakta:
Anita Öhrlund, Regionchef, ME region nord, tfn: 0910 – 78 29 03
Anders Skoogh, tfn 060 - 16 09 64


Om Maskinentreprenörerna

Maskinentreprenörerna (ME) är ett bransch- och arbetsgivarförbund som organiserar 4 000 privata maskinentreprenörer. Förbundet ingår i Svenskt Näringsliv och verkar för att skapa bättre förutsättningar för branschen genom bland annat utveckling av kompetens, kvalitet och miljö, samt samhällspåverkan.


Kontaktpersoner

Anders Robertsson
VD
Anders Robertsson