2011-05-13 13:39Pressmeddelande

Ny vice VD

null

Anders Robertsson har utsetts till ny vice VD för ME. Anders övertar rollen som vice VD från Ulf Andersson, se nedan. Anders kommer fortfarande vara ansvarig för ME Inköp men axlar också ett övergripande ansvar för IT och verksamhetsutveckling.

Ulf Andersson, har utsetts till Senior rådgivare samtidigt som han forstätter att ansvara för regionala verksamheten och medlemsservicen.
Ulf kommer i sin roll som Senior rådgivare också vara ett generellt stöd
till ME speciellt avseende personalrekrytering och juridik. Han kommer
också att omlokalisera och i huvudsak utgå från ME:s kontor i Nyköping.

- Det är en naturlig organisationsutveckling där Anders får utökat ansvar för verksamhetsutvecklingen, d.v.s. ledningssystem och verksamhetsplan. Samtidigt har vi förmånen att kunna dra nytta av Ulf:s erfarenhet framöver, speciellt inom den juridiska rådgivningen som växer i betydelse, förklarar Hampe Mobärg, VD Maskinentreprenörerna

För ytterligare information:
Hampe Mobärg. VD, Maskinentreprenörerna, tfn: 073-029 88 56


Om Maskinentreprenörerna

Maskinentreprenörerna (ME) är ett bransch- och arbetsgivarförbund som organiserar 4 000 privata maskinentreprenörer. Förbundet ingår i Svenskt Näringsliv och verkar för att skapa bättre förutsättningar för branschen genom bland annat utveckling av kompetens, kvalitet och miljö, samt samhällspåverkan.


Kontaktpersoner

Anders Robertsson
VD
Anders Robertsson