2009-01-29 14:30Pressmeddelande

Pressinbjudan

null

PRESSTRÄFF

Infrastrukturminister Åsa Torstensson och Danmarks transportminister Lars Barfoed deltar vid Stora Infradagen. I anslutning till ministrarnas deltagande finns de tillgängliga för media.


Tid:     Fredagen den 30 januari, kl 10:40
Plats:  Pressrummet, Näringslivets Hus, Stockholm

De båda ministrarna håller dessförinnan, med början kl. 10.00 ett gemensamt anförande om det beslutade Europaprojektet; den fasta förbindelsen över Fehmarn Bält och de kommande satsningarna på infrastrukturen i Sverige.

Välkommen!

För ytterligare information kontakta:
Hampe Mobärg, VD, Maskinentreprenörerna, tfn 0730-29 88 56

__________________________________________________________

Maskinentreprenörerna (ME) är ett bransch- och arbetsgivarförbund som organiserar 3 700 privata maskinentreprenörer. Förbundet ingår i Svenskt Näringsliv och verkar för att skapa bättre förutsättningar för branschen genom bland annat utveckling av kompetens, kvalitet och miljö, samt samhällspåverkan. ME har sex regionkontor och huvudkontor på Storgatan 19 i Stockholm.


Om Maskinentreprenörerna

Maskinentreprenörerna (ME) är ett bransch- och arbetsgivarförbund som organiserar 4 000 privata maskinentreprenörer. Förbundet ingår i Svenskt Näringsliv och verkar för att skapa bättre förutsättningar för branschen genom bland annat utveckling av kompetens, kvalitet och miljö, samt samhällspåverkan.


Kontaktpersoner

Anders Robertsson
VD
Anders Robertsson