2023-01-26 10:22Pressmeddelande

Infrastruktur- och bostadsministern talar på Stora Infradagen

Infrastruktur- och bostadsminister Andreas CarlsonInfrastruktur- och bostadsminister Andreas Carlson

Imorgon fredag talar Infrastruktur- och bostadsminister Andreas Carlson på Maskinentreprenörernas event Stora Infradagen. Ministern kommer tala utifrån rubriken Underhållsskulden på vägarna, laddinfrastruktur och flygskam.

Valåret 2022 utvecklades till ett dramatiskt och avgörande år för hur Sveriges infrastruktur ska se ut i framtiden. Som ny infrastruktur- och bostadsministern Andreas Carlson (KD) var ministern snabb med att utlova upprustning av landets vägar, något han kommer utveckla under sitt öppningstal på Stora Infradagen.

Det är Maskinentreprenörerna (ME) som för 17:e gången bjuder in till landets största konferens för alla med intresse för infrastruktur och samhällsbygge. Den här gången arrangeras Stora Infradagen den 27 januari på Stockholm Waterfront – och räkna med att många brännheta frågor kommer upp till diskussion.

Information om programmet hittar du på Stora Infradagen 2023

#storainfradagen2023


Om Maskinentreprenörerna

Maskinentreprenörerna (ME) är ett bransch- och arbetsgivarförbund som organiserar 4 000 privata maskinentreprenörer. Förbundet ingår i Svenskt Näringsliv och verkar för att skapa bättre förutsättningar för branschen genom bland annat utveckling av kompetens, kvalitet och miljö, samt samhällspåverkan.


Kontaktpersoner

Jörgen Eriksson
Opinion- och pressansvarig
Jörgen Eriksson
Opinionsansvarig och presskontakt